Online marketing bureau Lelystad

Groeipartner van het mkb in Lelystad en omgeving

Zichtbaar

waar je klanten ook zijn.

Inzicht

in meetbare resultaten.

Marketingspecialisten

voor jou aan de slag!

Online zichtbaar en succesvol zijn start met online marketing bureau Lelystad. We leren jou en je organisatie graag kennen.

Online marketing bureau Lelystad – Jouw online groeipartnerBetrokken en gedreven online marketing bureau Lelystad, we helpen MKB-organisaties groeien met behulp van online marketing. Van strategie tot en met de handen uit de mouwen. Altijd met jouw wensen en doelen voor ogen.

Dus wil je jouw organisatie laten groeien met bijvoorbeeld een nieuwe website, SEO (Search Engine Optimalisatie), SEA (Search Engine Advertising), social media marketing, content marketing, e-mail marketing? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om samen met jou je doelen te bereiken.

We zijn ook nuchtere mensen. Hoe gaaf we het ook vinden om ontzettend fancy campagnes te ontwikkelen (graag!), als we met relatief eenvoudige middelen jouw doelen kunnen bereiken, dan doen we dat natuurlijk gewoon. We blijven met beide voeten op de grond.

Maar daarbij dagen we je wel uit, we prikkelen je om verder te denken, een stapje erbij te zetten. En omdat we ook in Lelystad werken, zijn we altijd in de buurt.Jouw online marketing kansen

Waarmee kunnen we je helpen? Als online marketing bureau staan we klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Vanuit ons kantoor of bij jou op locatie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine advertising (SEA)
Social media marketing / advertising
Content marketing
Display advertising en retargeting
Google Analytics
E-mail marketing
Recruitment marketing
Videomarketing

Over ons


Meer leads, dat is geweldig. Meer klanten, dat is beter. Wij zijn een resultaatgericht online marketingbureau dat maatwerk levert aan organisaties die willen groeien. We zijn jouw basis voor digitale marketingdiensten. En gewoon met de voeten op de grond.


 • We werken samen

  We zijn een betrokken bureau. Dat geeft ons de mogelijkheid om een echte partner te zijn voor onze klanten. Door jouw organisatie goed te kennen, kunnen we altijd de beste strategische oplossingen bieden om jouw groei te ondersteunen.

 • We zijn professionals

  We houden van wat we doen en doen waar we van houden… en dat blijkt. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van (online) marketing en communicatie en zijn bekwaam in de strategieën en tactieken die nodig zijn om resultaten te boeken. We hebben ons omringd met een netwerk van de beste specialisten op de diverse vakgebieden van de online marketing.

 • We zijn creatief

  We baseren onze strategieën op data, maar we hebben ook creatievelingen in huis, kunstenaars, ontwerpers, schrijvers en creatievelingen. Hiermee hebben wij het vermogen om jouw marketinguitdagingen op te lossen met innovatieve, op maat gemaakte oplossingen.

 • We zijn bereikbaar en benaderbaar

  We zijn niet een bureau dat werkt met een digitaal ticketsysteem. Heb je een vraag, moet er iets worden opgelost, of heb je een nieuwe uitdaging waarover je wilt sparren? Bel of app ons gewoon. We zijn er.

 • We houden het persoonlijk

  In een tijdperk van AI, algoritmen en automatisering wordt het belangrijkste element van zakendoen vaak over het hoofd gezien: menselijke relaties. We hechten waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Omdat het altijd het werk dat we samen doen versterkt. We werken ook graag met klanten die waarde hechten aan een dergelijke relatie met hun klanten.

Hoe wij werken

Kennismaking en analyse

We starten met een persoonlijke kennismaking. Hoe beter we jou en je organisatie kennen, hoe beter we je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen. Daar gaan we het dan ook over hebben en stellen we je vragen over. Zodat we tot een grondige analyse kunnen komen. De basis voor een strategie.

Heldere strategie

We stellen je vervolgens een te volgen effectieve strategie voor. Met daarin bijvoorbeeld de middelen en de boodschap om jouw doelgroep(en) op de juiste manier te raken en tot actie te laten overgaan.

Meten, data en inzicht

Het voordeel van online marketing is dat resultaten goed meetbaar zijn en dat er dus altijd kan worden bijgestuurd om acties te verbeteren voor betere resultaten. We meten de resultaten van alle acties, verzamelen data en maken die inzichtelijk. En we brengen jou natuurlijk periodiek op de hoogte van de resultaten en optimalisaties.

Wat onze klanten over ons zeggen

Jurrien kuijpers sysqa opdrachtgever Marbase

Marbase ontzorgt SYSQA al jaren op het gebied van marketing en communicatie. Zowel online als fysiek, gericht op klanten en op potentiële medewerkers. De werkwijze van de medewerkers van Marbase is altijd persoonlijk, betrokken, flexibel en betrouwbaar.

Anne-Rose Fincade opdrachtgever Marbase

De afgelopen maanden heeft Marbase ons erg goed geholpen met het verbeteren van onze zichtbaarheid op Sociale Media en Google. Ze komen met veel nieuwe ideeën en we kunnen snel met hen schakelen.

Boudewijn de Bondt Kontado, opdrachtgever Marbase review

Marbase ontzorgt mij volledig op het gebied van online marketing en post/beheert alle content op mijn socials. Erg tevreden met de content en de prettige samenwerking. Zeker aan aanrader!

Lizzy Bermudez oceanbi opdrachtgever Marbase

Wij zijn erg blij met de marketingondersteuning van Marbase. Met hen zijn we begonnen bij de basis, de strategie. Verder monitoren en analyseren zij ons marketingsucces. We zijn ervan overtuigd dat we met behulp van hun kennis en ervaring op het gebied van online marketing dit jaar flink gaan groeien.


Start nu met online marketingHeb je een vraag over online marketing, of wil je kennismaken? Wacht niet langer. Laat het ons weten!