Recruitment marketing

Recruitment marketing Marbase

Heb jij moeite met het vinden van de juiste nieuwe collega’s? Vul je de openstaande vacatures moeilijk in? Marbase helpt met het bereiken van geschikte kandidaten!

Wat is recruitment marketing?

Recruitment marketing is het werven van de perfecte kandidaten voor je vacatures met behulp van employer branding en een gerichte, persoonlijke aanpak.

Het werven van de juiste kandidaten voor je vacatures is geen eenvoudige opgave. Hoe bereik je hen? Het plaatsen van de vacatures op je eigen website en een paar vacaturewebsites is vaak onvoldoende. Waar bevinden de juiste kandidaten zich en hoe spreek je hen daar aan? En hoe bereik je kandidaten die nog niet eens op zoek zijn naar een andere baan?

Dit is waar we met recruitment marketing een antwoord op geven. In recruitment marketing werken recruiters en marketeers samen aan de oplossing. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een employer branding campagne, een speciale werkenbij site, het opzetten van online wervingscampagnes, het inzetten van social media en het schrijven van de juiste vacatureteksten.

Staan jouw vacatures bijvoorbeeld al op LinkedIn en Facebook, of beter nog; zijn jouw vacatures al gepromoot op deze kanalen? Wij plaatsen én promoten jouw vacature op de juiste kanalen, zodat jij de perfecte kandidaat vindt.

Waarom recruitment marketing met Marbase?

✓ meer sollicitaties

✓ sneller de geschikte kandidaat vinden

✓ snellere werving en selectie

✓ vacatures die boeien

✓ communicatie via de juiste kanalen

Start nu jouw wervingscampagne

Laten we het eens hebben over het ‘in de markt zetten’ van jouw vacature.