E-mail marketing

Email marketing Marbase

Dag in, dag uit krijgt jouw doelgroep e-mails die ze gelijk naar de prullenbak slepen. Hoe springt jouw e-mail campagne daar dan boven uit? Laat ons je helpen bij de ontwikkeling van jouw e-mailcampagnes!

Wat is e-mail marketing

E-mail marketing is een vorm van marketing waarbij je (potentiële) klanten direct, persoonlijk en eventueel geautomatiseerd benadert door middel van e-mail. De hoge conversieratio maakt e-mail marketing nog steeds een erg interessante marketingtool.

Door het delen van waardevolle content via e-mail bouwen wij een goede band op tussen jou en de lezers van je e-mail. Uiteindelijk leidt het genereren van vertrouwen en een sterkere binding met je (potentiële) klanten tot een hogere omzet.

Een ander doel kan zijn om je verkopen direct te verhogen door je producten of diensten via e-mail aan te bieden.

E-mail campagnes

Het ontwikkelen van een e-mailcampagne kan soms lastig zijn. Wat is nou een goede campagne en wat niet? Wij nemen onze ervaring met e-mail campagnes mee in jouw campagne. En bovendie  voeren we tijdens jouw e-mail marketing campagnes analyses en tests uit die ons helpen jouw campagnes continu te optimaliseren.

E-mail marketing uitbesteden aan  online marketing bureau Marbase

✓ Jouw boodschap komt direct in de mailbox van de doelgroep

✓ Jij bent geen tijd kwijt aan het opstellen van e-mail campagnes, dit doen wij voor je!

✓ Lage kosten

✓ Direct een meetbaar resultaat

✓ Hoge ROI

✓ Continue optimalisatie aan de campagnes

Vragen over e-mail marketing?

Onze specialisten helpen je graag om je database te laten groeien en e-mail marketing in te zetten om jouw marketingdoelstellingen te realiseren. Besteed je e-mail marketing aan ons uit!